De industriële look in je volledige huis

De industriële look in je volledige huis

Houd je wel van de industriële look in je interieur? De industriële look is stoer, robuust, clean en heeft een ruw randje. Wil je je volledige interieur onderdompelen in deze stijl, dan krijg je vaak kleuren als grijs, groen, blauw en zwart. De materialen in deze stijl zijn vaak beton, staal, hout en glas. Voor sommigen is het de droom, voor anderen niet zo. Wij geven een aantal tips hoe je de industriële stijl meer en minder subtiel in je interieur kunt brengen.

Stalen glaswanden in en rondom het huis

Zoals we eerder vermeld hebben, passen glas en staal erg goed bij de industriële woonstijl. Dit kun je dus goed samen laten komen, met een industriële glaswand. Dit is een glaswand met stalen frame, waardoor je die industriële look krijgt. Je kunt dit doen met de deuren in je woning, door te kiezen voor glazen deuren met een stalen frame. Maar je kunt zelfs je veranda hiervan voorzien. Ben je ook op zoek naar goede kwaliteit? Dan kun je een industriële glaswand kopen bij Verandaglas. Hier kun je kiezen uit verschillende afmetingen voor je glaswanden en de stalen frames zijn eenvoudig te installeren.

Kies de juiste kleuren en materialen

Er zijn bepaalde materialen en kleuren die je veel terug ziet komen in een industrieel interieur. Beton, hout, staal en glas zul je als materialen veel zien en de kleuren grijs, groen, bruin, blauw en zwart zijn ook heel kenmerkend. Wil je je volledige interieur in de industriële look onderdompelen, dan gebruik je bijna alleen deze kleuren en materialen. Wil je juist wat subtiele industriële tinten in je interieur, dan kun je een aantal van de kleuren of materialen toepassen. Bijvoorbeeld een donkerblauwe muur, terwijl de andere muren wit blijven.

Accessoires zijn belangrijk

Zeker wanneer je niet voor de volledig industriële look wilt gaan, zijn accessoires je beste vrienden. Je kunt bijvoorbeeld kussens in de bank leggen in de kleuren die bij een industrieel interieur passen. Of een industriële lamp kopen voor in je woonkamer. Op die manier maak je het interieur wel iets stoerder, maar is er ook ruimte voor een andere uitstraling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.